Vanaf 2014 "Hotel Zierikzee".


Midden in de mooie omgeving van Schouwen-Duiveland ligt het pittoreske, typisch 18de eeuwse plaatsje Zierikzee. In het centrum, maar rustig gelegen vindt u het knusse en gezellige Hotel Zierikzee. December 2004 openden wij de deuren van het hotel in het oude gebouw uit 1780 en sindsdien streven wij naar tevredenheid van onze gasten. Behulpzaamheid, vriendelijkheid en schone kamers heeft bij ons de hoogste prioriteit. Om deze reden mag er niet gerookt worden en zijn huisdieren niet toegestaan.
 

Kleinschalig knus hotel.

Ons rustige hotel heeft schone, rookvrije kamers en een eigen parkeerplaats voor de deur. We hebben geen lift, geen luxe, maar bieden een eenvoudig gezellig verblijf voor iedereen! Of u nu alleen komt, met uw gezin, vrienden of familie, wij proberen altijd een gezellig verblijf te bieden. Ook zakelijk is ons hotel erg aantrekkelijk. Zo is er bij ons de mogelijkheid tot vroeg ontbijtbuffet op elk gewenst tijdstip en draadloos internet in alle ruimtes.

 

In het centrum van Zierikzee.

Op loopafstand vindt u een uitgebreid scala aan restaurants, eethuisjes en kroegjes. Graag verwijs ik u door naar eetgelegenheden op onze website. Ook zijn in de nabije omgeving tal van activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan speelparken, musea, dierenparken, stranden, rondvaarten etc. 
Uiteraard zal ik u ook zelf uitleg geven omtrent wandelroutes en fietsroutes, ook fietsen huren a 7,50 per dag is mogelijk. Op deze site vind u meer informatie over onze kamers, de omgeving en activiteiten in en rondom Zierikzee.

Wij hopen dat u zich, net als wij, snel thuis zult voelen in ons gezellig en sfeervolle hotel in het centrum van Zierikzee.

Graag tot ziens ! Mariska en René.